Over DE DUTCH mediators

Als onpartijdige mediators bieden wij jullie een intensieve begeleiding om tot duurzame oplossingen te komen. Oplossingen die voor beiden acceptabel zijn. Zo ontstaat er een evenwichtige nieuwe startsituatie waardoor jullie beiden zowel op praktisch en financieel niveau, maar ook op emotioneel gebied verder kunnen met je leven.

De door jullie gemaakte afspraken worden vastgelegd in een scheidingsconvenant. DE DUTCH mediators helpen je graag om samen met je (ex)partner de echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ja, ik wil een verhelderend gesprek!

home-designline-DeDutchMediators.svg

2home-overons-DeDutchMediators.png

Tessa Engler

Geboren Groningen 1971, als oudste in een gezin van drie kinderen. Een creatief, ondernemend en zorgzaam kind, opgegroeid in de ‘middle of no where’, de Brabantse Biesbosch. Gaan studeren in Tilburg waar lerarenopleiding Economie en Hogeschool Schoevers onderdeel vanuit maakten.

Maak kennis met Tessa
Collega

Mariska Blijsie

Geboren Nijkerk 1971, middelste in een samengesteld gezin. Rechten gestudeerd in Utrecht, getrouwd, 2 dochters gekregen door de jaren een uitgegroeid tot een gelukkige, evenwichtige, zelfstandige en zelfbewuste vrouw met fijn stabiel gezin en een prachtige roeping als scheidingsmediator, SCHIP-behandelaar en coach.

Maak kennis met Mariska
Scroll naar boven