ECHTSCHEIDING MEDIATION HALSTEREN

Een echtscheiding is een moeilijk en emotioneel moment in uw leven. U komt in een fase van onrust en onzekerheid terecht. Bij DE DUTCH mediators kunt u terugvallen op een betrouwbare en onafhankelijke steunpilaar. Uw scheidingsmediator in Halsteren beschikt over de juridische, financiële en fiscale kennis voor de volledige afwikkeling van uw echtscheiding. Bovendien hebben wij ervaring  en afspraken rond verdeling, alimentatie en ouderschapsplan etc. Samen met ons legt u weer een basis voor de toekomst!

Bel voor deskundig en objectief advies naar uw echtscheidingsmediator in Halsteren: 06 - 53 24 42 61

Echtscheiding mediation Halsteren

DE DUTCH mediators helpen je graag om samen met je (ex)partner de echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Echtscheidingsmediation DE DUTCH mediators is gevestigd in in Halsteren, Noord-Brabant.

Maak een afspraak

ONZE TARIEVEN

Mediation particulieren:
Ons honorarium wordt berekend op basis van een uurtarief. Mediation is maatwerk, een soort handgemaakt pak wat u beiden goed zit. Gemiddeld zijn voor een mediation 4-6 gesprekken van 1,5 tot 2 uur nodig. 

Eventuele kosten van derden-deskundigen - denk hierbij aan aan financieel adviseur of notaris, huur van locatie e.d. - zullen worden doorberekend aan cliënten. Heeft u een rechtsbijstandverzekering, dan is het de moeite waard om na te gaan of deze mediationkosten dekt.

Zakelijke mediation:
Het uurtarief voor zakelijke mediation is € 175,- exclusief BTW

Scroll naar boven