VERHELDEREND GESPREK

DE DUTCH mediators begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn om de stap te maken om een conflict op te lossen. Bijkomende emoties maken het er niet gemakkelijker op. Door ons te vertellen wat je graag zou willen en hoe de situatie is ontstaan kunnen wij je vertellen wat wij voor je kunt betekenen.

Alleen door er over te praten kan al een hele opluchting zijn. Kan het duidelijkheid scheppen in de situatie. Je bepaalt zelf of je met ons in zee wilt gaan. Een goed gevoel erbij hebben is belangrijk.

Vertrouwen, vrijwilligheid, geheimhouding en inspanning om tot een goed einde te komen is essentieel bij mediation. Ruimte om je emoties te bespreken, de persoonlijke angel eruit te halen, is belangrijk. Wij helpen jullie daarbij. Zodat jullie samen tot een oplossing te komen.

Ben je nieuwsgierig geworden of wij iets voor je kunnen betekenen of wil je gewoon meer weten over ons? Mail via info@dedutchmediators.nl of bel Tessa Engler op 06 - 53 24 42 61 

Of maak via onderstaand button een afspraak.

Maak een afspraak

ONZE TARIEVEN

Mediation particulieren:
Ons honorarium wordt berekend op basis van een uurtarief. Mediation is maatwerk, een handgemaakt pak wat voor u beiden goed zit. Gemiddeld zijn voor een mediation 4-6 gesprekken van 1,5 tot 2 uur nodig. 

Eventuele kosten van derden-deskundigen - denk hierbij aan aan financieel adviseur of notaris, huur van locatie e.d. - zullen worden doorberekend aan cliënten. Heeft u een rechtsbijstandverzekering, dan is het de moeite waard om na te gaan of deze mediationkosten dekt.

Zakelijke mediation:
Het uurtarief voor zakelijke mediation is € 250,- exclusief BTW

Scroll naar boven