SCHEIDINGS COACHING

Middels SCHEIDINGS COACHING zorg je ervoor dat de communicatie met je (ex)partner verbetert. Deze methodiek leert je hoe je de emoties kan neutraliseren, waardoor je goede en werkbare afspraken kunnen maken. Dat maakt het samenstellen van een convenant en een ouderschapsplan een stuk makkelijker. En ook erna.

Het is fijn om na de scheiding op een ontspannen manier met elkaar om te gaan, zodat de kinderen zonder te veel (ongezonde) spanning kunnen opgroeien. Heb jij ook het gevoel dat je er echt alles aan hebt gedaan om de communicatie met je (ex)partner te verbeteren of… is er wellicht toch nog iets wat je zelf kunt doen? ‘Kan ik dit echt?’ vraagt een stemmetje in je hoofd.  Yes, you can!

Wil je samen met de vader van je kinderen zonder spanning en met volle aandacht aanwezig kunt zijn bij belangrijke momenten als bijvoorbeeld afzwemmen, musicaluitvoering, diplomauitreiking en verjaardagen? Kies dan voor de volgende twee trainingsmogelijkheden:

  • VIP (Very Intense & Personal)DAG-arrangement

Een intensief arrangement waarop je individueel of beiden gecoacht wordt op:

  • je emoties herkennen en deze te neutraliseren;
  • hoe je het beste met de vader/moeder van je kinderen kunt communiceren, waardoor je afspraken kunt maken; 
  • hoe je compromissen kunt sluiten, je verkleint de kans om in een vechtscheiding terecht te komen (bespaart hoge advocaatkosten)
  • welke risico’s je kind(eren) lopen en hoe je hen het beste kunt ondersteunen, zodat ook zij hun weg weer vinden.
  • En je ruimte creëert om zelf weer gelukkig te worden!

  • 3 maanden coachprogramma

In 3 maanden word je gecoacht op het herkennen van je emoties en het neutraliseren hiervan zodat je, als ouders, weer gewoon en prettig met elkaar kunt omgaan. Ook worden de communicatiestijlen en technieken je aangereikt om, vanuit de neutrale emotiestand, afspraken te maken en compromissen te sluiten. Tevens komen de kinderen aan bod, hoe hen te ondersteunen tijdens het scheidingsproces en daarna.

Het programma bevat 3 tot 4 coachsessies van 2 uur binnen 3 maanden met resultaat!

 

Maak een afspraak

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

RESOLVE logo.jpg
Scroll naar boven